⏩APLIKO PER TE ZHVILLUAR INTERVISTEN

APLIKO PER TE ZHVILLUAR INTERVISTEN

Kerkojme:
⏩ Team Leader 🇮🇹
⏩ Operator ne gjuhen ITALIANE 🇮🇹/ 50 vende

⏩ Cfare ne ofrojme:
💸 Page 50,000 Lek baza dhe bonuse deri ne 5,000 Lek per kontrate
🕒 Part dhe Full time nga ora 11:00-19:00.
🏡Pune nga shtepia ose zyra.
📝 Kontrate e rregullt pune sipas legj.Shqiptar.
🔶 Ambjent dinamik dhe kreativ.

⏩ Cfare ne kerkojme:
🥇 Njohuri te mira te gjuhes Italiane.
🔺 Avantazh perbejne exp. e meparshme ne Call Center.
🔺 Komunikimi dhe bashkepunimi ne grup duhet te jete element kryesor.

📲📞 Per individet qe jane te interesuar te kontaktojne.
Tel: +355 69 35 6666 1
Email: [email protected]
Adresa: Rruga E Durresit, Prane Shkolles “Qemal Stafa”